Esbjerg

Pole & Aerial Hoop

Team Pole Addict

Esther startede til Polefitness i 2014 i en alder af 39 år og er stifter og ejer af Pole Addict Fitness Studio

Hun er en glad og smilende person, som har dyrket både gymnastik og aerobic i mange år.

Esther underviser i pole, hoop, styrke og smidighed.
På hendes hold vil der være fokus på, at have det sjovt samtidig med at medlemmerne skal udfordres.

Amanda startede til Polefitness tilbage i 2013, da hun søgte nye udfordringer efter 10 års forskellige danseerfaringer.  

Amanda elsker at give eleverne glæden ved at kunne udføre nye tricks samt mærke følelsen af en stærkere og mere smidig krop.

Amanda er foruden instruktør også ansat som teamansvarlig

Tanja startede til Polefitness i august 2016. Hun blev vild med sporten pga. de konstante nye udfordringer og muligheden for altid at kunne lære noget nyt. Tanja er en sød og betænksom person, hvilket også vil fremgå på hendes undervisning.

Der vil blive lagt fokus på, at den enkelte elev både følser sig udfordret og samtidig går hjem med en sejr samt lysten til at lære endnu mere.

 

Camilla har dyrket Polefitness siden september 2015 og faldt hurtigt for sporten. Hun har tidligere dyrket gymnastik og har flere instruktøruddannelser bag sig. Udover at undervise i Polefitness og Aerial Hoop har Camilla tidligere undervist børnehold i spring- og rytmegymnastik.

På hendes timer vil der være fokus på hygge, styrke og den enkelte elevs læringsproces. Ydermere ligger hun stor vægt på grundighed og at øvelse gør mester

Maria startede til Polefitness i 2016 og fandt meget hurtigt ud af, at Aerial Hoop var hendes passion. Hun har dyrket gymnastik og springgymnastik stort set hele livet samt gået til dans nogle år. Til dagligt studerer hun til sygeplejerske.

Maria er en frisk og smilende person, der altid er klar på en udfordring, hvilket eleverne på hendes hold også kan forvente at få nogle af. Der vil blive lagt fokus på lærerige timer samt yndefuld udførelse af tricks, samtidig med at man har det sjovt

Elsemary startede til Polefitness i juni 2016 og blot få måneder efter startede hendes store passion for Aerial Hoop. Elsemary har tidligere undervist i bl.a. gymnastik og springgymnastik, hun har altid elsket at være aktiv og prøvet næsten alle former for sport, inden hun forelskede sig i Aerial Hoop samt Polefitness.

På Elsemarys timer vil der være plads til at lege i Hoop’en, hvilket kræver styrke. Derfor kombineres timen med øvelser, som giver styrke, øger udholdenhed og samtidig mindsker risikoen for skader.

Julia begyndte til polefitness i 2015, og hun blev med det samme bidt af sporten. Hun har aldrig dyrket, eller interesseret sig for
nogen anden sport og var derfor hverken smidig eller stærk, da hun startede.
Men polefitness ændrede hurtigt dette, og af netop den grund kunne Julia ikke
stoppe igen.

 Hun er en smilende person, der som oftest er i hopla og
har stor energi. På hendes hold vil der være plads til alle. Man skal føle sig
godt tilpas, men samtidig kan man være sikker på at blive udfordret.
 Julia vil gerne være med til at gie sine elever følelsen af sejr og glæde, når et trick endelig lykkes. Hendes timer til bære præg af højt humør sjov og udfordrende tricks samt støtte og inspiration til at sammensætte tricks. Derudover er der altid plads til hygge og småsnak-så længe man også kommer op i pole´n. Det er trods alt det, vi er der for

 

Jeanette begyndte at dyrke Polefitness i 2014, da almindelige fitnesscentre ikke gav hende den motivering og udfordring, som hun manglede. Siden har hun været at finde i forskellige Polecentre; Sønderborg, Haderslev, Kolding og nu i Esbjerg.

Jeanette er en energibombe med et meget højt humør, hvilket også kommer til at smitte af på hendes timer. Her vil hun desuden fokusere på elevernes udvikling samt at alle føler sig godt tilpas.

Jeanette er pt. på barsel

Simone er en glad pige, som har haft en kæmpe passion for dans stort set hele sit liv. Hun har gået til dans i 12 år og undervist i dans i ca. et år, inden hun startede til Polefitness i 2013; en sportsgren hun fik en lige så stor passion for.

 

Hun har været polefitness instruktør siden 2014 og blev certificeret af Phoenix Kazree som Poledance instruktør i 2016.

På Simones timer vil kropsholdning og core spille meget ind, og du vil lære en masse teknikker, både på pole’n og på gulvet, så du får en masse flow og styrke ind i din træning.

Simone er flyttet til Århus, og I vil derfor kun kunne møde hende, når hun er hjemme i weekenderne. 

Anja startede til pole & hoop i starten af 2022, da hun trængte til at prøve noget helt nyt og har sidenhen været bidt af sporten.

Anja har tidligere trænet taekwondo på højt niveau, samt undervist børn og unge, derudover har hun prøvet forskellige sports som bueskydning, parkour og fitness, men har nu fundet hendes passion.

Anja står for rengøringen i studiet.