Esbjerg

Pole & Aerial Hoop

Team Pole Addict

Esther startede til Polefitness i 2014 i en alder af 39 år og er stifter og ejer af Pole Addict Fitness Studio

Hun er en glad og smilende person, som har dyrket både gymnastik og aerobic i mange år.

Esther underviser i pole, hoop, styrke og smidighed.
På hendes hold vil der være fokus på, at have det sjovt samtidig med at medlemmerne skal udfordres.

Amanda startede til Polefitness tilbage i 2013, da hun søgte nye udfordringer efter 10 års forskellige danseerfaringer.  

Amanda elsker at give eleverne glæden ved at kunne udføre nye tricks samt mærke følelsen af en stærkere og mere smidig krop.

Amanda er foruden instruktør også ansat som teamansvarlig

Mette startede til Polefitness i august 2021.

Det startede ud som en for sjov prøve time, og er hurtigt
endt som et frirum og afbræk fra hverdagen. Hun fandt hurtigt ud af at hun
kunne være sig selv i studiet og omkring de andre medlemmer, og sætter derfor
stor vægt på relationer medlemmer imellem.

Mette vil have Pole begynder hold, hvor der er plads til 
alle. Der vil være fokus på opbyggelse af selvtillid både af krop og omkring polen, succesoplevelser, at have det sjovt, samt at møde nye udfordringer.”

 

Camilla har dyrket Polefitness siden september 2015 og faldt hurtigt for sporten. Hun har tidligere dyrket gymnastik og har flere instruktøruddannelser bag sig. Udover at undervise i Polefitness og Aerial Hoop har Camilla tidligere undervist børnehold i spring- og rytmegymnastik.

På hendes timer vil der være fokus på hygge, styrke og den enkelte elevs læringsproces. Ydermere ligger hun stor vægt på grundighed og at øvelse gør mester

Maria startede til Polefitness i 2016 og fandt meget hurtigt ud af, at Aerial Hoop var hendes passion. Hun har dyrket gymnastik og springgymnastik stort set hele livet samt gået til dans nogle år. Til dagligt studerer hun til sygeplejerske.

Maria er en frisk og smilende person, der altid er klar på en udfordring, hvilket eleverne på hendes hold også kan forvente at få nogle af. Der vil blive lagt fokus på lærerige timer samt yndefuld udførelse af tricks, samtidig med at man har det sjovt

Elsemary startede til Polefitness i juni 2016 og blot få måneder efter startede hendes store passion for Aerial Hoop. Elsemary har tidligere undervist i bl.a. gymnastik og springgymnastik, hun har altid elsket at være aktiv og prøvet næsten alle former for sport, inden hun forelskede sig i Aerial Hoop samt Polefitness.

På Elsemarys timer vil der være plads til at lege i Hoop’en, hvilket kræver styrke. Derfor kombineres timen med øvelser, som giver styrke, øger udholdenhed og samtidig mindsker risikoen for skader.

Barbara har dyrket poledance siden 2016 og har en stor kærlighed for alle sportens facetter.

På Barbaras timer bliver der lagt vægt på god teknik og flow. Du vil kunne forvente alt fra det statiske og spin  comboer, til low flows på gulvet rundt om polen. 

Barbara mission er at give elever tryghed til at udvikle sig i deres egen tempo, samt at gå inspireret fra hendes timer. 

Jeanette begyndte at dyrke Polefitness i 2014, da almindelige fitnesscentre ikke gav hende den motivering og udfordring, som hun manglede. Siden har hun været at finde i forskellige Polecentre; Sønderborg, Haderslev, Kolding og nu i Esbjerg.

Jeanette er en energibombe med et meget højt humør, hvilket også kommer til at smitte af på hendes timer. Her vil hun desuden fokusere på elevernes udvikling samt at alle føler sig godt tilpas.

Jeanette er pt. på barsel

Simone er en glad pige, som har haft en kæmpe passion for dans stort set hele sit liv. Hun har gået til dans i 12 år og undervist i dans i ca. et år, inden hun startede til Polefitness i 2013; en sportsgren hun fik en lige så stor passion for.

Hun har været polefitness instruktør siden 2014 og blev certificeret af Phoenix Kazree som Poledance instruktør i 2016.

På Simones timer vil kropsholdning og core spille meget ind, og du vil lære en masse teknikker, både på pole’n og på gulvet, så du får en masse flow og styrke ind i din træning.

 

Anja startede til pole & hoop i starten af 2022, da hun trængte til at prøve noget helt nyt og har sidenhen været bidt af sporten.

Anja har tidligere trænet taekwondo på højt niveau, samt undervist børn og unge, derudover har hun prøvet forskellige sports som bueskydning, parkour og fitness, men har nu fundet hendes passion.

Anja står for rengøringen i studiet og hjælper til med hoop begynder/prøvetime

Line startede hendes pole-rejse tilbage i 2012 og har været forelsket i pole lige siden. For hende er det nærmest en slags terapi – åndehul. 

Line har undervist i pole, smidighed, yoga og chairdance i mange år og elsker at dele ud af hendes erfaring. 
Hun går højt op i  at træningen både er sjov og effektiv, og at du går fra hendes time med en yes-følelse. 

På Lines timer er der stor vægt på både teknik, linjer og flow.