fbpx
Esbjerg

Pole & Aerial Hoop

Hold beskrivelse

Herunder kan du læse om de forskellige hold, vi tilbyder, samt hvad der kræves for deltagelse på disse.


Hvis du er i tvivl om hvilket hold, du hører til på, kan du altid spørge en af vores instruktører eller skrive til os; vi er her for at hjælpe!

Pole Begynder:
er til dig, der har været på prøvetime eller blot lige er startet til polefitness. Her arbejder vi bl.a. med basis spins og teknikker, klatre- og sidde teknikker samt i det hele taget at blive fortrolig med polen. 

Pole Letøvede:
e
r til dig, der har gået på Pole begynder og dermed mestrer basis spins, er sikker i din crusifix og kan hænge i outside leg hang. Her arbejder vi med lette kombinationer og tricks, der kræver mere styrke.

Pole Øvede:
er til dig, der har gået på Pole let øvet og dermed er sikker i din extended butterfly, outside til inside. Her arbejder vi med mere avancerede spins, tricks og kombinationer, som kræver en del styrke og smidighed.

Hoop Prøvetime / Begynder:
er til dig, der aldrig har prøvet Hoop før, eller som blot lige er startet. Her arbejder vi bl.a. med forskellige opgange, nedgange, basis tricks og teknikker samt at blive fortrolig med Hoop’en.

Hoop let øvet:
e
r til dig som er fortroligt med basis tricks og teknikker. Her arbejder vi med sværer kombinationer, som kræver en del styrke.

Styrke og Smidighed:
er for alle og det kræver ikke noget bestemt niveau at deltage på denne time. Her arbejder vi på at styrke kroppen, for at blive stærkere på pole’n. Fokus varierer, men kan fx være på mave og ryg, baller og lår, arme og skuldre m.fl. Derudover arbejder vi på smidighed, der kan hjælpe dig til at udføre flotte tricks på pole’n.

Smidighedshold:
er for alle og det kræver ikke noget bestemt niveau at deltage på denne time. Her fokuseres der udelukkende på stræk, der øger din mobilitet og smidighed. Det kan fx være split, spagat, rygsmidighed m.fl.

Selvtræning Pole/Hoop:
er for alle og kræver ikke noget bestemt niveau. Timen er baseret på, at du kan øve lige netop de tricks, spins eller kombinationer, som du har lyst til. Hvis du hellere vil træne smidighed eller koreografi, er det ligeledes på denne time, du kan udfolde dig.

Pole Koreografi:
er til dig, der kan lide at udtrykke dig gennem dans og som minimum mestrer basis spins. Holdet vil fungere som et forløb over 2 mdr., hvoraf de to første lektioner i forløbet er åben for alle. De følgende lektioner er derefter forbeholdt de deltagende på en af de to første hold. Her arbejder vi med en koreografi, hvor vi danser med pole’n og på gulvet. Dansegenren kan variere lige fra yndefuld moderne dans til hiphop-inspireret koreografi. Lektionen varer 1,5 time, da der udover koreografi skal arbejdes med teknik fra ballet og moderne dans.