Esbjerg

Pole & Aerial Hoop

Polterabend

Søger du en aktivitet, der er både sjov, udfordrende og rykker lidt på brudens/gommens, samt de øvrige deltageres, grænser? Så kan vi helt sikkert hjælpe!


Hos Pole Addict tilbyder vi polterabendarrangementer i både Polefitness, Aerial Hoop og Chairdance som er super sjove og alternative idéer til en polterabendaktivitet. Her kan hele selskabet være med – uanset køn, alder og om man har prøvet det før eller ej.

Til en poledance polterabend vil I blive undervist i forskellige spins og tricks på polen, der efterfølgende vil blive sat sammen til en lille sensuel koreografi, da det jo er en polterabend.

Til en aerial hoop polterabend skal I op og lege i en ring, der hænger ned fra loftet. Her vil I blive udfordret i forskellige tricks. I vil blive overraskede over de flotte tricks, I kan nå at lære i løbet af en enkelt time.

Til en chairdance polterabend er det en stol, der er omdrejningspunkt. Her skal I finde jeres indre Pussycat Dolls frem, når I leger med forskellige moves, der til sidst bliver sat sammen til en sexet koreografi.

Fælles for alle tre aktiviteter er, at I får brugt jeres kroppe på nye måder. I er alle med til timerne og sammen vil I både grine, juble og svede. I vil med garanti gå fra vores studie med røde kinder, et smil på læben og en oplevelse, der kan snakkes længe om. Måske I skal afprøve det lærte senere på aftenen…


.

Arrangementet varer ca. 60 minutter og prisen er fra kr. 1000,- for 4 pers. Efterfølgende koster det kr. 120,- pr. pers. Derudover vil der være en lille gave til bruden/gommen.