Esbjerg

Pole & Aerial Hoop

Læs mereHos Pole Addict Fitness Studio i Esbjerg har vi fokus på kropsbevidsthed, teknik, styrke og smidighed. Hos os vil du blive udfordret fysisk såvel som psykisk, samtidig med at du har det sjovt. Vi starter helt fra bunden og oparbejder både styrke og udholdenhed gennem træningen, inden vi bevæger os ud i mere krævende og avancerede tricks og kombinationer.

Det er først og fremmest vigtigt at kende årsagen til, at man som oftest ikke er iført ret meget tøj til Polefitness; nemlig fordi man bruger den bare hud til at sidde fast i. Vi anbefaler derfor, at man er iført shorts, træningsbukser (til at tage udover shorts), sports-BH, træningstop og sokker.

Aerial Hoop

Aerial Hoop er en forholdsvis ny træningsform, der stammer fra cirkusverdenen og er i familie med Poledance.

Aerial Hoop kombinerer akrobatik, styrke og elegance i en stålring, som hænger ned fra loftet, hvorved man ikke har kontakt til gulvet. Det er en god og effektiv styrketræningsform, som træner hele kroppen og forbedrer både kropskontrol og balanceevne.

Dette er ligeledes en sportsgren, du kan starte til som både barn, ung og voksen, da Aerial Hoop ingen alder kender.

På dette hold vil du med garanti blive udfordret på både balanceevnen, fysikken og ikke mindst psyken, da det hos langt de fleste overskrider nogle grænser ikke at have kontakt til gulvet i en stålring i bevægelse.

Aerial Hoop stiller derfor krav til både styrke, balance, kropskontrol og teknik.

Vi anbefaler lange træningsbukser samt træningstop eller træningstrøje.