Esbjerg

Pole & Aerial Hoop

Firmaarrangementer

Søger du en firmaaktivitet eller ligende der er både sjov, udfordrende, rykker grænser og ikke mindst ryster jer sammen? Så kan vi helt sikkert hjælpe!

Hos Pole Addict tilbyder vi Polefitness, Aerial Hoop og Chairdance, som er super sjove og alternative idéer til en firmaaktivitet, hvor du og dine kollegaer kan få en sjov og anderledes oplevelse, her kan alle være med – uanset køn, alder og om man har prøvet det før eller ej.

Til en poledance polterabend vil I blive undervist i forskellige spins og tricks på polen, der efterfølgende vil blive sat sammen til en lille sensuel koreografi, da det jo er en polterabend.

Til en aerial hoop polterabend skal I op og lege i en ring, der hænger ned fra loftet. Her vil I blive udfordret i forskellige tricks. I vil blive overraskede over de flotte tricks, I kan nå at lære i løbet af en enkelt time.

Til en chairdance polterabend er det en stol, der er omdrejningspunkt. Her skal I finde jeres indre Pussycat Dolls frem, når I leger med forskellige moves, der til sidst bliver sat sammen til en sexet koreografi.

Fælles for alle tre aktiviteter er, at I får brugt jeres kroppe på nye måder. I er alle med til timerne og sammen vil I både grine, juble og svede. I vil med garanti gå fra vores studie med røde kinder, et smil på læben og en oplevelse, der kan snakkes længe om. Måske I skal afprøve det lærte senere på aftenen…

Arrangementet varer ca. 60 minutter og prisen er fra kr. 1000,- for 4 pers. Efterfølgende koster det kr. 120,- pr. pers.