Esbjerg

Pole & Arial Hoop

Team Pole Addict

Esther startede til Polefitness i 2014 i en alder af 39 år og er stifter og ejer af Pole Addict Fitness Studio.

Hun er en glad og smilende person, som har dyrket både gymnastik og aerobic i mange år.

Esther underviser i pole, hoop, styrke og smidighed.
På hendes hold vil der være fokus på, at have det sjovt samtidig med at medlemmerne skal udfordres.

Simone er en glad pige, som har haft en kæmpe passion for dans stort set hele sit liv. Hun har gået til dans i 12 år og undervist i dans i ca. et år, inden hun startede til Polefitness i 2013; en sportsgren hun fik en lige så stor passion for.

Hun har været polefitness instruktør siden 2014 og blev certificeret af Phoenix Kazree som Poledance instruktør i 2016.

På Simones timer vil kropsholdning og core spille meget ind, og du vil lære en masse teknikker, både på pole’n og på gulvet, så du får en masse flow og styrke ind i din træning.

Tine har altid været aktiv med svømning, fitness, løb og volleyball. I 2015 faldt hun for Polefitness og har siden ikke haft lyst til anden træningsform. Polefitness giver, ifølge Tine, en helt speciel følelse af velvære, gejst, motivation og overskud i en ellers presset hverdag.

Tine er en glad og positiv, snakkesalig og udadvendt person med samme ordsprog som Pippi Langstrømpe: “Det har jeg ikke prøvet før – det kan jeg sikkert godt”. hvilket formentlig vil smitte af på hendes timer. Her vil hun desuden forsøge at give tryghed i pole’n, bevare den hyggelige stemning samt have fokus på elevernes udvikling.

Amanda - Hjemmeside2

Elsemary startede til Polefitness i juni 2016 og blot få måneder efter startede hendes store passion for Aerial Hoop. Elsemary har tidligere undervist i bl.a. gymnastik og springgymnastik, hun har altid elsket at være aktiv og prøvet næsten alle former for sport, inden hun forelskede sig i Aerial Hoop samt Polefitness.

På Elsemarys timer vil der være plads til at lege i Hoop’en, hvilket kræver styrke. Derfor kombineres timen med øvelser, som giver styrke, øger udholdenhed og samtidig mindsker risikoen for skader.

Camilla har dyrket Polefitness siden september 2015 og faldt hurtigt for sporten. Hun har tidligere dyrket gymnastik og har flere instruktøruddannelser bag sig. Udover at undervise i Polefitness og Aerial Hoop har Camilla tidligere undervist børnehold i spring- og rytmegymnastik.

På hendes timer vil der være fokus på hygge, styrke og den enkelte elevs læringsproces. Ydermere ligger hun stor vægt på grundighed og at øvelse gør mester.

Camilla vil være at træffe på vores børnehold, Pole & Play, om søndagen

Amanda startede til Polefitness tilbage i 2013, da hun søgte nye udfordringer efter 10 års forskellige danseerfaringer. Hun blev Polefitness instruktør første gang i 2017 og er nu tilbage igen efter ½ års barsel, hvor hun primært vil fungere som afløser på de forskellige hold samt ved arrangementer.
 

Amanda elsker at give eleverne glæden ved at kunne udføre nye tricks samt mærke følelsen af en stærkere og mere smidig krop.

Jeanette begyndte at dyrke Polefitness i 2014, da almindelige fitnesscentre ikke gav hende den motivation og udfordring, som hun manglede. Siden har hun været at finde i forskellige Polecentre; Sønderborg, Haderslev, Kolding og nu i Esbjerg.

Jeanette er en energibombe med et meget højt humør, hvilket også kommer til at smitte af på hendes timer. Her vil hun desuden fokusere på elevernes udvikling samt at alle føler sig godt tilpas.

Ida har dyrket polefitness siden 2012 og undervist i 4-5 år. HUun har tiligere været at finde i Polecentre I Ølstykke og Rokilde, men er nu flyttet til det vestjyske, hvor hun til dagligt arbejder på Hærens Sergentskole i Varde.

Du kan primært træffe Ida om torsdagen, hvor der vil være ømme muskler i vente.