fbpx
Esbjerg

Pole & Aerial Hoop

Team Pole Addict

Esther startede til Polefitness i 2014 i en alder af 39 år og er stifter og ejer af Pole Addict Fitness Studio

Hun er en glad og smilende person, som har dyrket både gymnastik og aerobic i mange år.

Esther underviser i pole, hoop, styrke og smidighed.
På hendes hold vil der være fokus på, at have det sjovt samtidig med at medlemmerne skal udfordres.

Simone er en glad pige, som har haft en kæmpe passion for dans stort set hele sit liv. Hun har gået til dans i 12 år og undervist i dans i ca. et år, inden hun startede til Polefitness i 2013; en sportsgren hun fik en lige så stor passion for.

Hun har været polefitness instruktør siden 2014 og blev certificeret af Phoenix Kazree som Poledance instruktør i 2016.

På Simones timer vil kropsholdning og core spille meget ind, og du vil lære en masse teknikker, både på pole’n og på gulvet, så du får en masse flow og styrke ind i din træning.

Elsemary startede til Polefitness i juni 2016 og blot få måneder efter startede hendes store passion for Aerial Hoop. Elsemary har tidligere undervist i bl.a. gymnastik og springgymnastik, hun har altid elsket at være aktiv og prøvet næsten alle former for sport, inden hun forelskede sig i Aerial Hoop samt Polefitness.

På Elsemarys timer vil der være plads til at lege i Hoop'en, hvilket kræver styrke. Derfor kombineres timen med øvelser, som giver styrke, øger udholdenhed og samtidig mindsker risikoen for skader.

Amanda - Hjemmeside2

Amanda startede til Polefitness tilbage i 2013, da hun søgte nye udfordringer efter 10 års forskellige danseerfaringer. Hun blev Polefitness instruktør første gang i 2017 og er nu tilbage igen efter ½ års barsel, hvor hun primært vil fungere som afløser på de forskellige hold samt ved arrangementer. 

Amanda elsker at give eleverne glæden ved at kunne udføre nye tricks samt mærke følelsen af en stærkere og mere smidig krop.

Camilla har dyrket Polefitness siden september 2015 og faldt hurtigt for sporten. Hun har tidligere dyrket gymnastik og har flere instruktøruddannelser bag sig. Udover at undervise i Polefitness og Aerial Hoop har Camilla tidligere undervist børnehold i spring- og rytmegymnastik.

På hendes timer vil der være fokus på hygge, styrke og den enkelte elevs læringsproces. Ydermere ligger hun stor vægt på grundighed og at øvelse gør mester.

 

Lonnie startede til Polefitness i august 2016. Den vedvarende udvikling og muligheden for at rykke på sine egne grænser bekræftede Lonnie i, at dette var en sport for hende. 

Hun er en glad pige, hvilket også vil komme til udtryk på hendes timer. Derudover vil der på Lonnies timer være fokus på personlig udvikling.f

Maria startede til Polefitness i 2016 og fandt meget hurtigt ud af, at Aerial Hoop var hendes passion. Hun har dyrket gymnastik og springgymnastik stort set hele livet samt gået til dans nogle år. Til dagligt studerer hun til sygeplejerske.

Maria er en frisk og smilende person, der altid er klar på en udfordring, hvilket eleverne på hendes hold også kan forvente at få nogle af. Der vil blive lagt fokus på lærerige timer samt yndefuld udførelse af tricks, samtidig med at man har det sjovt.

 

Tanja startede til Polefitness i august 3016. Hun blev vild med sporten pga. de konstante nye udfordringer og muligheden for altid at kunne lære noget nyt. Tanja er en sød og betænksom person, hvilket også vil fremgå på hendes undervisning. 

Der vil blive lagt fokus på, at den enkelte elev både følser sig udfordret og samtidig går hjem med en sejr samt lysten til at lære endnu mere.